• kënaqësi

  kënaqësi

 • shpejtësi

  shpejtësi

 • cilësi

  cilësi

 • R & D

  R & D

 • ekip

  ekip

Produkte Featured

Qingdao Chen'an Machinery Co., Ltd qëndron në Jimo Zona e qytetit Qingdao, një i famshëm për kineze markave dhe birrë Ndërkombëtar në Shandong PR, Kinë.

Kompania jonë ka avantazhet e R & D dhe prodhimin e PET mbulon pajisjeve, si dhe teknologji të përparuar drejton industrinë. Ne kemi PET shpejtësi të lartë të pajisjeve teli mbulon, PET mbuluar pajisjeve teli dhe mbuluar tela vetëm për pajisje shkrimi.

Arritje të reja